Ik ben inzetbaar als dagvoorzitter, gespreksleider, presentator, moderator en spreker. Mijn wetenschappelijke achtergrond als bestuurskundige en criminoloog gebruik ik samen met mijn journalistieke scherpte om verbinding en diepgang tot stand te laten komen. Met passie, flair, energie, spontaniteit, humor en respect voor een ieder breng ik sfeer en beweging in de zaal. Ik stimuleer en confronteer. Hierdoor creëer ik de noodzakelijke verbindingen tussen de inhoudelijke thema’s, de sprekers en het publiek. Mijn brede bestuurlijke ervaring, analytische vermogen en politiek-bestuurlijke sensitiviteit combineer ik met eenvoud. Eenvoud in taal, eenvoud in duiding en eenvoud in observaties. Complexe onderwerpen, botsende standpunten, kennislacunes, (on)vermogen en (on)wil worden ontleed en teruggebracht tot de kern en van daaruit vooruit gebracht.

Mijn onderscheidende werkwijze bij de voorbereiding van debatten, life events, congressen en evenementen is de persoonlijke betrokkenheid. Ik stel me vanaf het prille begin van het idee tot aan het einde op als uw partner. Een partner in het opstellen van de doelen, de ‘look and feel’ van de dag, de werkvormen, de keuze en het ‘inspreken’ van de sprekers, de interacties met het publiek en de opzet van workshops. ik werk intensief samen met u en uw team om uw bijeenkomst tot een succes te maken.

Marianne boeken